Be’er Sheba Open, ISR, 2018


Den andra av två veckor i det enligt vissa förlovade landet, bjöd på ökenvärme, men samtidigt en mycket trevlig organisation (även om planeringen även denna vecka behövde litet hjälp på traven av en frustrerad nordbo.)

Maximal otur i singel-lottningen var melodin även här, där den lokale legenden Shraga Weinberg (ISR) väntade.
Jag rörde mig bra och hade en hel del minnesvärda returer och många vackra dueller mot vänsterspelaren, men tyvärr så ju hans styrka att nästan alltid få tillbaka bollen. Till slut missade en förivrad undertecknad.. 😦 0-6, 1-6.
Tyvärr ledde ett mindre startfält och kollegor som valde bort dubbel, till att consolation-matcher uteblev och att dubbelspel tillsammans Richard mest blev en formsak, trots ytterligare en finalplats.  Ett ihop-pressat schema (planering, någon?), gjorde att den sena kvällsmatchen inte blev något att minnas, trots fina möjligheter på stor center-court.

En intressant resa, som givit mer om man själv sluppit planera transport åt de internationella gästerna och faktiskt fått spela de antal matcher som är brukligt på ITF-tourens turneringar. Långväga gäster som kommer till synes i onödan pga bristande planering, blir inte alldeles sugna på att återvända, även om gästvänligheten faktiskt är svårslagen.

Allt för nu, över & ut!

Annonser

Författare: Petter Edström

International tennis player. Former world #1 in swimming and IT Engineer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s